BREAKING NEWS

Latest in Sports

ΝΕΑ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Γλυκο-Χαλβάς σιμιγδαλένιος με μέλι

                                                                                               ΥΛΙΚΑ
2/3 κούπας ελαιόλαδο 
1½  κούπες χοντρό σιμιγδάλι 
1½  κούπες μέλι 
4 κούπες νερό 
1 ξύλο κανέλας  
10 καρφιά γαρίφαλο 
Λίγο ξύσμα πορτοκαλιού 
Κανέλα τριμμένη για το σερβίρισμα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλαρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε συνεχώς. Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε το νερό με το μέλι μέχρι να δέσει το σιρόπι και εν συνεχεία το προσθέτουμε στο σιμιγδάλι ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Βάζουμε τον χαλβά σε φόρμα και όταν κρυώσει σερβίρουμε με κανέλα.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back To Top
Copyright © 2014 Διατροφουλης. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates