BREAKING NEWS

Latest in Sports

ΝΕΑ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ψάρι-Τόνος Ψητός

                                                                                                               ΥΛΙΚΑ                                                                                                                                                                         "1 κ. σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
αλάτι
1 κ. γλυκού σπασμένους κόκκους κόλιανδρο
κ. γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κ. γλυκού ρίγανη ή θυμάρι
Φέτες λεμόνι και ή ελαιόλαδο για το σερβίρισμα (προαιρετικό)                                               ΕΚΤΕΛΕΣΗ                                                                                                                       Για κάθε άτομο 1 φιλέτο Τόνου ή Ξιφία, με πάχος περίπου 2- 2 1/2 εκ.

(Πολλαπλασιάστε τη συνταγή, ανάλογα με τις μερίδες  που θέλετε να σερβίρετε)

Περιχύστε με μπόλικο λεμόνι τα φιλέτα και αλατίστε τα.

Σε γαβάθα ανακατώστε μαζί ¼ κ. γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 κ. γλυκού σπασμένους κόκκους κόλιανδρο, και 1 κ. γλυκού ρίγανη ή θυμάρι.

Ακουμπήστε τα φιλέτα να κολλήσει πάνω στην κάθε μεριά τους από το μίγμα μπαχαρικών.

Ψήστε στην πλάκα, στην ψησταριά ή στο γκριλ, μόνο μέχρι να σφίξει το κρέας.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back To Top
Copyright © 2014 Διατροφουλης. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates