BREAKING NEWS

Latest in Sports

ΝΕΑ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Ψάρι-Καλαμάρια γεμιστά με τυρί και λαχανικά

                                                                                               Υλικά:


4 καλαμάρια φρέσκα μεγάλα
50 ml ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 
1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 καρότο ψιλοκομμένο
1 κούπα μανιτάρια
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
100 γρ. κατίκι Δομοκού
70 ml σως σόγιας
3 κουταλιές σούπας μουστάρδα
αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καλαμάρια αφαιρώντας το κεφάλι με τα εντόσθια και το κόκαλο, καθαρίζοντας καλά το εσωτερικό της κοιλιάς. 
Σωτάρουμε σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, το καρότο, τα μανιτάρια και προσθέτουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και το τυρί στο τέλος.
Γεμίζουμε τα καλαμάρια με την γέμιση και τα τοποθετούμε σε ταψί και περιχύνουμε με 70 ml σως σόγιας και 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα. Ψήνουμε και σερβίρουμε αφού κρυώσουν.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back To Top
Copyright © 2014 Διατροφουλης. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates