BREAKING NEWS

Latest in Sports

ΝΕΑ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Γλυκο-Γλυκό καρότου

                                                                                                    ΥΛΙΚΑ
300 γρ.  καρότα
200 γρ. φουντούκια
2 τριμμένες φρυγανιές
7 κουταλιές σούπας μέλι
20 γρ. σταφίδες  
1 κουταλιά σούπας κουκουνάρι
2 αυγά & 1 ασπράδι αυγού επιπλέον
Ξύσμα λεμονιού
Κανέλα
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι                                                                                                                                             ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε και τρίβετε τα καρότα και θρυμματίστε τα φουντούκια. Σε ένα μπόλ ρίχτε τους 2 κρόκους αυγού και ανακατέψτε τους τε με 1 κουταλιά της σούπας μέλι . Εν συνεχεία προσθέστε τις φρυγανιές, τα καρότα, τα φουντούκια, τις σταφίδες, το κουκουνάρι, το ξύσμα λεμονιού, την κανέλα και το αλάτι και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Χτυπήστε τα 3 ασπράδια σε μαρέγκα και ανακατέψτε με το υπόλοιπο μείγμα. Ρίξτε τις 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο σε μια μικρή φόρμα για κέικ και ψήστε για 45 λεπτά στους 200 οC. Τέλος προσθέστε από 1 κουταλιά σούπας μέλι σε κάθε κομμάτι της συνταγής.                                                                            

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back To Top
Copyright © 2014 Διατροφουλης. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates