800 γρ. καρότα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
1 κούπα καστανή ζάχαρη
1½ κουταλάκια γλυκού baking powder
1½ κουταλάκια γλυκού βανίλλια
2 κουταλιές σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 αυγά χτυπημένα
½ κούπα μαλακή μαργαρίνη light
2 κουταλιές σούπας άχνη ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200οC. Βράστε σε νερό τα καρότα σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσουν αρκετά. Απομακρύνετε όλο το νερό και βάλτε τα καρότα στο μίξερ μαζί με τη ζάχαρη, τη baking powder και τη βανίλλια. Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα ρίξτε στο μίξερ το αλεύρι, τα αυγά και τη μαργαρίνη light. Χτυπήστε το μείγμα και μεταφέρετε το σε ένα ταψί. Ψήστε για περίπου 1 ώρα. Μόλις το σουφλέ είναι έτοιμο πασπαλίστε το με την άχνη ζάχαρη.
Δημοσίευση σχολίου