1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
2 κολοκύθια κομμένα σε λεπτά μακρόστενα κομμάτια (sticks)
2 κουταλιές σούπας teriyaki sauce
1 κουταλιά σούπας σόγια
1 κουταλιά σούπας σουσάμι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε αντικολλητικό σκεύος ρίξτε το ελαιόλαδο μαζί με τα κρεμμύδια και μόλις τό ελαιόλαδο κάψει τοποθετείστε τα κολοκύθια. Μετά από 2-3 λεπτά προσθέστε την teriyaki sauce, το σουσάμι και τη σόγια. Αφήστε όλα τα συστατικά για 6-7 λεπτά μέχρι να είναι έτοιμα τα κολοκύθια. Κατόπιν προσθέστε μαύρο πιπέρι και σερβίρετε.
Δημοσίευση σχολίου