BREAKING NEWS

Latest in Sports

ΝΕΑ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Σαλάτα-Γιαπωνέζικα κολοκύθια με κρεμμύδι

                                                                                              ΥΛΙΚΑ                                                                                                                                                  1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
1  κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
2 κολοκύθια κομμένα σε λεπτά μακρόστενα κομμάτια (sticks)
2 κουταλιές σούπας teriyaki sauce 
1 κουταλιά σούπας σόγια
1 κουταλιά σούπας σουσάμι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ                                                                                                                                       Σε αντικολλητικό σκεύος ρίξτε το ελαιόλαδο μαζί με τα κρεμμύδια και μόλις τό ελαιόλαδο κάψει τοποθετείστε τα κολοκύθια. Μετά από 2-3 λεπτά προσθέστε την teriyaki sauce, το σουσάμι και τη σόγια. Αφήστε όλα τα συστατικά για 6-7 λεπτά μέχρι να είναι έτοιμα τα κολοκύθια. Κατόπιν προσθέστε μαύρο πιπέρι και σερβίρετε.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back To Top
Copyright © 2014 Διατροφουλης. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates