4 κούπες πράσινη σαλάτα
300 γρ. τορτελίνι με τυρί
4 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
5 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
1 κρεμμύδι
2 κουταλιές σούπας τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση:
Βράστε το τορτελίνι με προσοχή για 6-8 λεπτά σε ελαφρώς αλατισμένο νερό. Σε ένα τηγάνι σωτάρετε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και προσθέστε την καπνιστή γαλοπούλα και 2 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο και προσθέστε στη συνέχεια για λίγο το τορτελίνι ώστε να αναμειχθεί. Βάλτε την πράσινη σαλάτα σε ένα βαθύ μπολ και στη συνέχεια προσθέστε 2 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο και το μείγμα με το τορτελίνι. Τέλος, ρίξτε την τριμμένη παρμεζάνα
Δημοσίευση σχολίου