BREAKING NEWS

Latest in Sports

ΝΕΑ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Ψάρι-Γαρίδες με πορτοκάλι και λάιμ

                                                                                                             Υλικά:
2 πορτοκάλια 
3 λάιμ
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο
600 γρ. καθαρισμένες γαρίδες
1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
Αλάτι και φρέσκο πιπέρι                                                                                                                    Εκτέλεση:
Σε μίξερ αναμείξτε το χυμό των πορτοκαλιών και των λάιμ καθώς και τις φλούδες τους με το σκόρδο, το ελαιόλαδο και το αλάτι. Περιχύστε με το μείγμα αυτό τις γαρίδες και αφήστε τις να μαριναριστούν για 30 λεπτά. Σε αντικολλητικό σκεύος μαγειρέψτε τις γαρίδες σε σχετικά υψηλή θερμοκρασία για 3-4 λεπτά από καθε πλευρά προσθέτωντας προοδευτικά τη σως στην οποία τις μαρινάρατε

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back To Top
Copyright © 2014 Διατροφουλης. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates