2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά γλυκού ρίγανη
1 κουταλιά γλυκού ψιλοκομμένο δυόσμο
1/4 κουταλιά γλυκού πιπέρι
3 κουταλιές σούπας ξύδι βαλσάμικο
8 τοματίνια κομμένα σε τέταρτα
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 αγγούρι ψιλοκομμένο σε κύβους
6 ελιές σε ροδέλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Χτυπάμε το ξύδι και το λάδι μέχρι να αναμειχθούν πλήρως. Προσθέτουμε το σκόρδο το οποίο έχουμε λιώσει, το πιπέρι, το δυόσμο, τη ρίγανη και αναμειγνύουμε καλά.
Σε ένα μπωλ Βάζουμε τα μακαρόνια, το αγγούρι, το κρεμμύδι, τις ελιές, τα ντοματάκια και τα ανακατεύουμε προσεκτικά. Πάνω τους ρίχνουμε το μείγμα λαδιού ξυδιού που έχουμε φτιάξει, ανακατεύουμε ελαφρά για να πάει παντού.
Βάζουμε τη σαλάτα μας στο ψυγείο να σταθεί για μια περίπου ώρα πριν την σερβίρουμε.
Δημοσίευση σχολίου